FAQ

Veelgestelde vragen

Welke thema’s worden er tijdens een Duurzame Dwarsdenkers bijeenkomst besproken?
Maandelijks wisselt het thema, wat echter centraal staat voor elk thema is de versnelling op het gebied van duurzaamheid, nieuwe business generen en circulaire modellen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals:

  • De Nieuwe Economie, bestaat deze wel?
  • A.I. (artificial inteligence) en blockchain, hoe beïnvloedt dat mijn productieketen en product?
  • Bio-based producten, hoe kunnen deze succesvol landen binnen een circulaire keten?
  • Biomimicry en bio-design, hoe kan ik deze aanwenden om toegevoegde waarde te creëren?
  • LOHAS-consumenten (Lifestyle of Health and Sustainability), wat wil deze duurzame consument?
  • SDG (Sustainable Development Goals), hoe ga ik ermee om?

Mogen leden ook thema’s aandragen?

Heeft u een relevant thema of wilt u een rondetafelgesprek leiden of een duurzame dialoog voeren? Neem dan contact met ons op! Onze programmamakers bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wat doet een businesscoach?

Uw persoonlijke businesscoach ondersteundt u tijdens de Duurzame Dwarsdenkers meetings door u in contact te brengen met andere leden of duurzame vraagstukken voor u te beantwoorden.

Waarom een zeepkist presentatie?

Een zeepkist presentatie is een mogelijkheid om uw bedrijf, product of probleemstelling kort te introduceren aan uw medeleden. Zo weten alle leden wie er aanwezig zijn en houden we de drempel laag om met uw mede leden in gesprek te gaan.

Kan ik ook samen met een collega lid worden van Duurzame Dwarsdenkers?

Natuurlijk is het mogelijk om samen met uw collega lid te worden van Duurzame Dwarsdenkers. Voor tweede lid van hetzelfde bedrijf is de contributie de helft van het laagste contributiebedrag, € 412,50 excl. BTW.

Is het mogelijk om een Duurzame Dwarsdenkers bijeenkomst bij te wonen zonder dat ik lid ben?

Als aspirant lid mag u een Duurzame Dwarsdenkers bijeenkomst bijwonen zonder een lidmaatschap af te sluiten. Zo ervaart u eerste hand wat Duurzame Dwarsdenkers voor u kan betekenen. Voor een eenmalige aanwezigheid zonder lidmaatschap brengen wij €100,- in rekening.  Neem voor meer informatie contact op via info@duurzamedwarsdenkers.nl

Hoe lang loopt een lidmaatschap?

Een lidmaatschap betreft 12 maanden, gaat uw lidmaatschap in per oktober dit jaar dan loopt uw lidmaatschap tot volgend jaar oktober.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

De contributie kan worden betaald per bank. Nadat u zich heeft aangemeld als lid nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u de factuur voor de betaling.

Duurzame Dwarsdenkers leidt tot nieuwe verbindingen, creatieve ideeën en praktische oplossingen.